Адапторна рамка за панел KIA Sportage 05
цена: 9.99лв

Рамка за радио, Преход панел за авто ресиивър

 • За модели: 
  • KIA Sportage 05
  • Kia Sportage II 2004
  • Kia Carens II 2004
  • Kia Carens III 2006
 • Използва се при подмяна на оригиналното радио, касетофон(CD) на автомобил с  друг модел плеър, за да не остава разстояние
 • FRAME KIA Sportage 05
 • Адапторна рамка за КИА